Arena 3Arena 4Arena 5arena 6

Arena 3+ Reus Push Clash Royale Deck

reuspushdeck
28
5

Voor de mensen in de lagere arena’s zijn er niet veel decks beschikbaar. Daarom is dit clash royaal deck speciaal voor bezoekers uit de lagere arena’s die graag snel willen doorgroeien naar de hogere arena’s. Dit Reus push Clash royale deck is speciaal voor de mensen die snel willen doorstomen naar arena 3+.

Reus Push Clash Royale deck voor nieuwe spelers arena 3+giant witch barbarians Ridder
vuurbal bomber arrows minions

Uitleg Reus push deck

giantReus: Dit is je tank. Deze zet je alleen in als je genoeg elixer hebt en je voldoende support kaarten beschikbaar hebt. Dus niet nadat je net dik bent aangevallen door je tegenstander. Zorg ervoor dat je de reus bij de toren krijgt en dat is een gegarandeerde win! Als je liever niet met de Reus speelt pak dan de Giant skeleton.

witchHeks: Dit is de support troep die je gegarandeerd moet beschermen. Zorg ervoor dat je de heks achter je reus neerzet en de reus de meest schade opvangt. De heks is na de laatste balans verandering ontzettend verbeterd. Ze kan nu de skeletten direct doden door haar gebiedsaanval. Gebruik niet de tovenaar, want die is in de lage arena’s niet zo goed als in de hoge arena’s.

barbariansBarbaren: Dit is je belangrijkste verdedigingskaart. Met deze kaart zorg je ervoor dat je de pushes van je tegenstander kan stoppen. Ze kunnen een varkensruiter in een keer doden zonder dat hij schade doet aan je toren. Als je teveel tegen Lavaloon speelt dan de barbaren vervangen voor Minion horde. Zorg dan wel dat je niet direct met pijlen gecounterd wordt. De barbaren kunnen elite barbaren verdedigen dus ze zijn wel belangrijk als je merkt dat er veel met elite barbaren gespeeld wordt.


RidderRidder –De meest gebruikte kaart van dit moment. De ridder geeft ontzettend veel waarde voor de 3 elixer hij kost. Bijna iedereen gebruikt de ridder op dit moment, hij heeft ontzettend veel levenspunten en kan een varkensruiter en veel meer kaarten van je tegenstander direct counteren. Hij kan perfect gebruikt worden als mini tank als je hem als aanval inzet.

vuurbalVuurbal – Zeer ruim inzetbaar. Op bijna elke kaart kan je de vuurbal gooien om het te counteren. De musketier, drie musketiers, tovenaar, heks, ijs tovenaar en soms ook de elktro tovenaar. Zorg ervoor dat je met de vuurbal geen negatieve elixer trades begaat. Gooi nooit een vuurbal op een executioneer of een baby draak. Je kan de vuurbal vervangen door een gif spreuk.

bomberBommengooier: Voor slechts 3 elixer doet de bommengooier ruim 271 schade. Dit is echt waanzinnig veel. Dus een ideale kaart om je reus te ondersteunen. Hij kan er zeker voor zorgen dat je reus de toren bereikt. Hij kan boogschutters, alle goblins en skeletten direct doden. Het mooie aan de bomber is dat hij niet makkelijk gecounterd wordt door je tegenstander. Hij zal altijd meer elixer moeten in zetten om de bommengooier te doden.

arrowsPijlen – In arena 3 heb je nog geen Zap of boomstam. Dus je moet deze kaart wel gebruiken om minions, skeletten of goblins te doden. Met de pijlen kan je dit allemaal uitschakelen zonder je druk te maken. Door de nieuwe buff van afgelopen update zijn ze nog beter geworden en komen ze nog sneller aan.

minionsMinions: Door de hoge dps van deze kaart is hij onmisbaar geworden in de meeste decks. Je kan ze nog vervangen door boogschutters als je daar liever mee speelt. De minions zijn top en kunnen zowel als verdediging en aanval ingezet worden.

 

Hoe speel je met het Reus Push Clash Royale deck?

Zorg ervoor dat je begint met de heks of ridder. Plaats deze achter je koningstoren en laat je tegenstander reageren. Als hij dit niet doet zet je de Reus bij de brug neer en laat je het allemaal rustig gaan.

Als je tegenstander veel kaarten plaats als reactie, zorg dat je die countert. Je kan dit doen met je barbaren of ridder. Zorg ervoor dat je de bommen gooier gebruikt achter de reus of als verdediging van je tegenstander zijn push.

Het moment wanneer dit deck echt tot zijn recht komt is tijdens Dubbel elixer.

Als het dubbel elixer is plaats je de reus achterin en bouw je een mega grote push op achter de reus. Counter alles met je vuurbal wat je tegenstander als verdediging plaatst.

Waarschuwing: Als je tegenstander een Valkery heeft pas dan op dat je niet alles bij elkaar plaatst. Hij zal alles makkelijk kunnen counteren door de Valkery in het midden te plaatsen. 

Veel voorkomende tegenstanders decks

Prins: Deze zal je veel tegenkomen in de lagere arena’s. Zorg dat je hem countert met je barbaren of boogschutters/ minions. Je kan hier ook de heks voor gebruiken, zij is uitermate geschikt hiervoor.


Elite barbaren – Counter deze met je barbaren en je zal de potjes makkelijk winnen.

Royal Giant: Gooi je barbaren op de RG en je tegenstander zal de andere kant moeten verdedigen, omdat je de reus naar de toren zal krijgen als hij teveel inzet op de andere kant.

Varkensruiter: Plaats de barbaren of de heks voor de varkensruiter en hij zal minimale schade doen op je toren. Je zou de varkensruiter ook met je bommengooier kunnen counteren.

Inferno toren – Als je ziet dat je tegenstander een inferno heeft, dan ga je het zwaar krijgen. Probeer je heks te plaatsen achterin zodat er genoeg skeletten zijn als ze bij de brug is. Daarmee zou je de inferno kunnen counteren, maar het zijn de moeilijkste potjes.

Sparky: Deze kan verassend moeilijk zijn als je de barbaren niet goed plaatst. Zorg ervoor dat je sparky omsingeld met je barbaren en hem zo verdedigt.

Laval Loon – Met de minions kan je de ballon doden. Je heks bewaren voor de lava hound en je zal het niet moeilijk krijgen. Het kan erg moeilijk worden als je tegenstander bliksem heeft.

Golem – Counter de golem met je barbaren en probeer een counter push te creëren met je ridder. De support troepen van de golem kan je counteren met je ridder of bommengooier.

Vragen en succes verhalen?

Heb je het deck gebruikt? Laat hieronder weten wat je ervan vindt en of je er succes mee hebt gehad!!!

28
5

Geef een reactie