Arena 10Arena 11Arena 9Deck

Drie musketiers cycle deck

drie musketiers cycle deck
23
6

Met het drie musketiers cycle deck kan je gemakkelijk je tegenstander verassen en overrompelen. Je pakt gemakkelijk de winst en als je eenmaal 1 toren neer hebt is het helemaal makkelijk.

Het drie musketiers cycle deck bestaat uit de volgende kaarten:three musketeers Ridder ice golem minions
skeletons IJsgeest zap elixer pomp

Met dit deck ben ik tot de 4039 trofeeën gekomen. Ik heb een free to play account en heb kaarten gezocht die ik makkelijk kan levelen. Dat waren deze en mijn kaarten hebben ongeveer 10.2 levels voor de gewone kaarten en 7.3 voor de zeldzame kaarten.

Uitleg drie musketiers cycle deck

Met dit deck kan je als volgt spelen, als je de onderstaande uitleg eerst even goed doorleest en vervolgens probeert toe te passen kan je heel makkelijk naar de 4000 trofeeën gaan.


three musketeersDrie musketiers: Dit is de kaart die je de winst zal gaan bezorgen! Het is de kaart met de hoogste DPS van het spel. Ze kunnen tanken slopen en support kaarten makkelijk uitschakelen. Zorg ervoor dat je minimaal 1 elixer pomp neer hebt voordat je de drie musketiers speelt. Het minimale level dat je nodig hebt om in de legendary league te spelen is level 8.

 

 

zapZap:  Deze kaart heeft weinig uitleg nodig, met deze kaart kan je alles gemakkelijk kapot maken. Je kan alle kleine support troepen weghalen of kaarten zoals de Royal Giant re-aggro.

 

 

 

RidderRidder: De ridder kan je gemakkelijk als tank voor de drie musketiers inzetten. Hij zorgt ervoor dat troepen hem  eerst aanvallen ipv de drie musketiers. Hij heeft genoeg HP en DPS om ze makkelijk te tanken en beschermen. De ridder kan je goed gebruiken als defence op varkensruiters of andere kill kaarten.

 

 

 

ice golemIce Golem: Als je tegenstander aanvalt kan je met de ice golem de kaarten split pushen. Hij zal ervoor zorgen dat ze hem aanvallen ipv de torens. Je kan met de ice golem een PEKKA of valkery de andere kant op sturen en de minions kunnen ze dan afmaken.

 

 

 

skeletonsSkeletten:  Voor slechts 1 elixer kan je elke aanval van je tegenstander afwenden, hij wordt gedwongen om iets in te zetten wat hem altijd meer elixer zal kosten. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd een elixer voorsprong creëert.

 

 

 

minionsMinios: Ontzettend hoge DPS en slechts 3 elixer, need i say more :). Gebruik ze offensief als je met de drie musketiers een split push doet. Ze kunnen alle kaarten die je tegenstander neerzet verslaan en gemakkelijk vernietigen.

 

 

 

IJsgeestIJs geest: De ijs geest is net zoals de skeletten gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je een elixer voorsprong kan opbouwen door hem als verdediging in te zetten. De ijs geest kan een schot van de musketier pakken en alsnog haar bevriezen voor 1,5 seconden. Gebruik het offensief als je de drie musketiers hebt geplaatst.

 

 

elixer pompElixer pomp: De elixer pomp zal je 2 extra elixer verschaffen, maar in dubbel elixer zal je tegenstander hem vrij wel zeker kapot maken met een vuurbal of andere spel. Dus zorg ervoor dat je dit kan counteren met je drie musketiers. Plaats de pomp in de hoeken, zodat je tegenstander niet je elixer pomp en je musketiers kan raken. Als je tegenstander een miner heeft plaats dan je pomp in het midden zodat je beide torens hem aanvallen.

Wat is het ideale begin van dit clash royale deck

Om te beginnen is het altijd goed om de elixer pomp te plaatsen, heb je deze niet in het begin. Roteer dan je kaarten zo dat hij tevoorschijn komt. Als je pomp geplaatst is dan wacht je de eerste aanval van je tegenstander af. Zodra je tegenstander iets bij de brug plaats verdedig dit dan met de ridder en ijs geest en skeletons. Plaatst hij iets achterin dan plaats je de drie musketiers achterin.

Als je zijn aanval hebt verdedigd, plaats dan iets voor de drie musketiers en kijk hoe je tegenstander reageert. Als je tegenstander een skeleton army heeft zorg dat je zap gereed hebt boven je musketiers.

De tegenstander zal de meest moeite hebben met het verdedigen van de kant met 2 musketiers. Val dan de andere kant aan met een ridder of ijsgeest.

 

Veel voorkomende tegenstanders van het drie musketiers cycle deck

Elite barbaren Deck: Dit is het gemakkelijkst om te verdedigen. Met alle counters die je in dit deck hebt kan je ze makkelijk afleiden. In dubbel elixir tijd kan je makkelijk een counter push doen als je ze verdedigt hebt. Probeer je elixer pomp te roteren en deze zo vaak als mogelijk te plaatsen.

Royal Giant Deck: Deze decks kan je gemakkelijk aan met de drie musketiers cycle deck. Split de drie musketiers in het midden van de kaart en val de andere kant aan met een ridder voor de musketier.

Lava Loon deck: Verdeel de drie musketiers en zorg dat de twee musketiers de kant op gaan waar de Lava hond vandaan komt. Val de andere kant aan met een ridder en een ijsgeest. Gebruik je IJs golem om de lava pups te aggroen. Zodat ze niet de toren aanvallen maar de IJs golem.Reus Beatdown deck: Gebruik de drie musketiers om de zware tanks te verdedigen en de rest van je kaarten om de support troepen uit te schakelen. De minions zijn hierin top om ze achter de tank van je tegenstander te plaatsen. Maak een split push om je tegenstander onder druk te zetten en roteer de elixer pomp.

Zap Bait deck: Je tegenstander heeft een goedkoop deck, dus zorg ervoor dat je makkelijk roteert naar je elixer pomp. Je tegenstander zal skeleton army gebruiken om je musketiers te verdedigen dus zorg dat je zap daarvoor klaar hebt. Gebruik je ridder en skeletten om de prinses van je tegenstander te killen. Plaats de elixer pomp zo dat je tegenstander alleen deze raakt en niet je musketiers meeneemt met zijn raket.

Varkensruiters deck: In het drie musketiers cycle deck heb je genoeg counters voor de varkensruiter, dus dit is geen probleem.

Kerkhof deck: Hiervoor geldt hetzelfde, in het deck heb je genoeg kaarten om deze decks te stoppen en makkelijk te winnen.

Golem decks: Dit is een van de moeilijkste tegenstanders. Als je tegenstander een elixer pomp heeft dan zal je hem niet kunnen winnen, of het ontzettend lastig krijgen. Je hebt geen direct damage kaarten in je deck zitten namelijk. Gebruik de drie musketiers om de golem te counteren en val de rest van de support troepen aan met je minions of skeletten. Zorg dat je de ridder en IJs golem gebruikt om ze eerst af te leiden. Mocht je tegenstander Bliksem hebben lok deze dan uit met je elixer pomp en niet met je drie musketiers, want dit is je enige win condition.

 

 

Heb je zelf een deck wat je wil plaatsen, doe dat dan op de website. Win met jouw deck 10 euro Appstore tegoed (Apple of Android).
Upload jouw clash royale deck
23
6

Een gedachte over “Drie musketiers cycle deck

Geef een reactie