Nieuwe kaarten

Genezen Clash royale spreuk over 7 dagen beschikbaar!

Ze zijn eindelijk aangekondigd, na mijn artikel over dat het ontzettend lang duurt. Is een van de nieuwe kaarten eindelijk aangekondigd. Vandaag is de genezen spreuk (heal spell) aangekondigd, met een speciaal evenement. De genezen spreuk kan verworven worden met een evenement en je kan direct 100 extra kaarten winnen. Als je 12 overwinningen behaald. Het speciale evenement komt al over 3 dagen beschikbaar en ziet er zo uit.


Genezen clash royale

 Genezen clash royale (Heal Spell)

De spreuk zal een extra dimensie geven aan het spel, zoals ik al vaker heb gezegd de spreuk in combinatie met minions die gezapped worden op een toren en de toren gaat er definitief aan. Dit is een van de mogelijkheden die ik nu kan bedenken. Dit zal naar mate ik er meer mee kan spelen zeker toenemen. Alle kaarten die niet direct dood zijn maar middels zap verzwakt worden zijn mega sterk nu.

Pijlen zal een must worden in bijna ieder deck. Zeker als je voornamelijk met zap speelt zal het noodzakelijk worden om de troepen van je tegenstander niet te verzwakken, maar echt te doden,

Welke toepassing kan jij bedenken voor Genezen?

Heb jij een beter idee hoe je Genezen spreuk in kan zetten? Plaats het dan hieronder in de comments. Wil je jouw top ideeen delen met de andere bezoekers? Heb je al een goed deck bedacht met Genezen Clash royale plaats dat dan op de website en win 10 euro AppStore tegoed voor apple of Android.


Bekijk de video van chief pat en nick over de nieuwe heal spell. Hun genieten duidelijk van het spelen met nieuwe Genezen clash royale spreuk, het is een super uitdagende kaart. Met eindeloze mogelijkheden hoe je hem kan inzetten. De kaart kan je combineren met super veel kaarten.

Geef een reactie