Arena 10Arena 11Arena 9

Golem Bandit – Onverslaanbaar Deck – Arena 9+

golem bandit clash royale deck
43
9

Doordat de meta op dit moment erg ruim is en er nieuwe kaarten aan gaan komen. Is er niet echt duidelijk welk deck het beste werkt. Er wordt veel met de Bandit gespeeld en de Electro Wizard, maar er zitten ontzettend veel zap “bait” decks die erg vervelend kunnen zijn. Met dit deck kan je ongeveer 4200 trophies halen als je level 10 bent. Ik ben van 3900 naar 4200 trophies met dit  sterke clash royale deck gegaan.

Hieronder staan de kaarten waarmee er gespeeld dient te worden. Kopieer deze naar je eigen clash royaal deck en laat mij in de comments weten of het werkt voor je.

golem bandit ice spirit zap
vuurbal baby draak elixer pomp mega minion

Uitleg Golem Bandit Deck

golem

Golem – Traag maar duurzaam. Valt uitsluitend gebouwen aan. Als hij wordt vernietigd, splitst hij explosief in twee golempjes en veroorzaakt gebiedsschade.

Speel de golem uitsluitend als je minimaal 1 elixer pomp neergezet hebt en je zeker weet dat je niet makkelijk gecounterd kan worden door Elite barbaren of een Hog rider. De reden dat deze kaart gebruikt wordt en niet de reus is omdat de Golem uit elkaar knalt en gebiedsschade doet. Hiermee kan je minions hordes of skeleton armies nutteloos maken.


bandit

Bandiet– Deze kaart wordt veelte weinig gebruikt merk ik, sinds de update ben ik hem pas enkele keren tegengekomen, de kaart kan ontzettend veel schade aanrichten en ik zal je uitleggen hoe hij in dit deck gebruikt wordt.

Hij kost maar 3 elixer en dat maakt deze kaart zo goed, je kan er erg snel mee roteren. Doormiddel van de Dash kan je ontzettend veel schade aanrichten. De Bandiet plaats je achter de golem zodat hij kan dashen en zo schade aanrichten.

ice spiritIce Spirit – Hij kost maar 1 elixer kan ontzettend veel kaarten nutteloos maken. Doordat hij alle kaarten kan stunnen voor 1,5 seconden. Door de reset functie van de bevriezing is hij beter dan de zap. In dit deck gebruik je hem om een Royale Giant, sparky of inferno dragon te resetten zodat ze iets anders gaan aanvallen.

 

 

zap

Zap – Door alle nerfs die er geweest zijn op deze kaart, zegt het wel iets over hoe sterk en veel gebruikt zap wordt in alle clash royale decks. Heeft vergelijkbare eigenschappen als de ijs spirit, gebruik hem wijs want anders kan het je kop kosten met dit deck.

 

 

vuurbalVuurbal – Is een van de beste direct damage kaarten in het spel, er kunnen zoveel kaarten mee uitgeschakeld worden. Mocht je liever met bliksem willen spelen dan kan dat in dit deck ook, maar dan wordt je gemiddelde elixer kost wel een stuk hoger.

 

 

baby draak

Baby draak – Het is niet de sterkste kaart in het spel, maar ook niet de zwakste. In dit deck moet je de baby draak gebruiken als een support kaart, door zijn splash damage kan hij uitstekend lucht en grond troepen uitschakelen.

Je zou de baby draak willen aanpassen voor een wizard of een witch, maar dat zijn grondtroepen en die worden aangevallen door grondtroepen en de baby draak niet in dit clash royale deck.

 

elixer pomp

Elixer pomp – Door vele op dit moment een onderschoven kaart en door de recente nerfs zal dat misschien ook door rekenwonders uitgerekend zijn. Maar door de elixir voordeel dat je opbouwt kan je de tegenstander makkelijk overrompelen en een ontzettend sterke push opbouwen.

Zorg ervoor dat je de pomp zo plaatst dat hij op de juiste plekken staat en niet makkelijk uitgeschakeld kan worden. Plaats hem niet bij een toren die constant door je tegenstander aangevallen wordt of een toren met lage health.

mega minion

Mega Minion – Toen deze kaart net uit was, gebruikte iedereen de kaart en was het een top kaart. Hij paste perfect in de meta van dat moment, maar door alle nerfs is hij iets verzwakt. Zorg ervoor dat je de mega minion op het juiste moment inzet en op de juiste plek dan kan hij dodelijk zijn.

Plaats de Mega minion achter de Golem en samen met de Baby draak kan hij uitstekend de Golem beschermen voor alle inkomende troepen.

 

Veel voorkomende Clash royale decks

Lava Hound Decks – Door gebruik te maken van dit deck, zal je ongeveer 75 procent van je potjes winnen tegen het veel voorkomende Lava Hound deck. Door de Lava hound te counteren met je Baby draak en Mega minion zal je tegenstander geen schijn van kans hebben. Met je vuurbal kan je alle overige troepen die je tegenstander achter zijn Lava hound plaats vernietigen.


Varkensruiter cycle decks – Deze potjes zijn het moeilijkst om te winnen. Omdat je met dit deck liever rustig je elixer opbouwt en dan een grote push doet. Zodra je tegenstander door heeft dat je een Golem speelt zal constant pushen. De enige counter voor de hogrider die je in dit clash royaal deck hebt is de Bandit. Plaats hem achter de toren en doormiddel van de dash kan de varkensruiter minder schade aanrichten. In de laatste minuut kan je een flinke push doen en heeft je tegenstander niet genoeg counters voor je Golem. Meestal houdt ik aan het eind van het potje ongeveer 1000 tot 1500 health over aan mijn toren.

Zap Bait Decks – Deze potjes win ik niet altijd met dit deck. Het is ongeveer 50-50 tegen zap bait decks. De elixer cost van dit soort decks is rond de 3.3 en mijn deck heeft 3.9, dus hij zal sneller kunnen switchen van kaarten. Door de constante cycle counters van hem zoals minions, goblin barrel of skeleton army moet je voorzichtig zijn met het spelen van je baby draak. Dit is je enige splash damage kaart. Als ze ook nog een mirror hebben dan is het nog lastiger. Omdat ze dan constant je elixer pomp kunnen beschadigen en je niet een sterke push kan opbouwen.

Samenvattend en Vragen?

Dit deck is erg sterk en kost niet veel tijd om het te leren spelen. Maar het is wel een deck waarvoor je geduld moet hebben. Met dit deck kan je niet constant pushen, maar moet je voorzichtig zijn en je aanvallen zorgvuldig uitkiezen.

De focus ligt op het verdedigen van je torens en je elixer pomp. Als dit lukt dan kan je de tegenstander makkelijk drie kronen. In de laatste minuut plaats je de golem en verras je de tegenstander!

Wil je een eigen deck plaatsen, dan kan dat via deze pagina. Heb je vragen over dit deck? Stel ze dan hieronder. Wil je een video uploaden waarin jij speelt met dit deck, doe dat dan hier.

 

43
9

Geef een reactie