Tips

Hoe maak je een goed Clash Royale deck?

Deze vraag wordt mij erg vaak gesteld via de mail. Ik heb hier altijd hetzelfde antwoord op, je maakt niet zomaar een deck. Er moet goed over nagedacht worden. In deze fase van het spel zijn er ontzettend veel kaarten als je die niet verdedigd verlies je gegarandeerd.


In dit artikel ga ik de belangrijkste punten bespreken hoe je een goed Clash Royale deck maken.

Waar begin ik bij het maken van een deck?

Er zijn 3 onderdelen waar wij ons in dit artikel op gaan focussen. Hoe maak je een goed Clash Royale deck?

  1. Speelstijl
  2. 3 verschillende soorten decks
  3. Deck voorbeelden

Speelstijl

Ben je een speler die graag snel speelt. Niet met dure kaarten speelt, maar snel roteert tussen je kaarten. Dan moet je een deck maken wat hierom draait. Je kaarten moeten niet al te duur zijn en makkelijk te roteren zijn.

Wil je liever een langzame push opbouwen en je tegenstander overrompelen dan moet je jouw kaarten hierop selecteren. Je maakt dan een deck waarmee je jouw tegenstander kan overrompelen in de dubbel elixer tijd.

Dit kan je ook verwoorden in of je een offensieve of defensieve speler bent. Wil je liever reageren op de kaarten van je tegenstander of neem je zelf graag de eerste stap en zet je de tegenstander onder druk. Probeer de speelstijl van je tegenstander te onderbreken en zorg ervoor dat hij niet zijn kaarten kan spelen die hij altijd speelt.

Dit zal ervoor zorgen dat je tegenstander moet reageren op jouw deck en dus achter de feiten aan gaat lopen.


 

Wordt vervolgd…

Heb jij super goeie tips voor de bezoekers van de website, hoe jij een deck samenstelt? Plaats hem dan hieronder in de reactie. Je hoeft hier niet voor te registeren, maar gewoon plaatsen. Upload je plaatjes naar een upload website plaats hem dan in de comments. Wat erg goed werkt als je een video voorbeeld heb van je deck en hem op youtube plaatst. Wil je jouw clash royale deck op de website uploaden en kans maken op 20 euro appstore tegoed?

Geef een reactie