Nieuwe kaartenUpdate

Nieuwe kaarten Clash Royale 2017

De 4 nieuwe kaarten Clash Royale die gepland staan om uit te komen . Zijn nog steeds niet bekent gemaakt wanneer die gaan komen. De enige kaart die nu beschikbaar is de bandit (struikrover). Deze kon je verkrijgen in een speciaal evenement dat al een tijd geleden beschikbaar was.


De andere 3 kaarten zijn nog steeds niet aangekondigd wanneer die uit gaan komen.

Nachtheks Clash Royale

night witchIs een van de kaarten die uit gaat komen, het is nog niet bekend wanneer deze zal uitkomen. Wil je al wel een kijkje nemen naar de statistieken van de nachtheks om alvast een clash royale deck te bedenken? Bekijk dan het onderstaande overzicht van de statistieken zoals ze nu bekend zijn over de nachtheks (night witch). De nacht heks komt beschikbaar vanaf arena 8, dat lijkt mij prima voor welke counters er allemaal zijn.

 

nacht heks clash royale

Genees spreuk (heal spell) Clash Royale

healDeze kaart zit denk ik iedereen op te wachten. Dit zal de meta erg doen verschuiven als de genees spreuk beschikbaar komt. Met deze kaart kan je troepen die gewond zijn genezen. Ik krijg het gevoel dat supercell zich heeft bedacht misschien en deze kaart niet wil uitbrengen. Hij zal namelijk zo overpowerd zijn als je de juiste combinatie gebruikt. Zoals met een minion horde die door zap is aangevallen!!

Hij zal beschikbaar komen vanaf arena 10, dus in de lage arena’s zal je weinig last hebben van deze kaart. Hieronder staan de statistieken van de heal spell:

genees spreuk clash royale

Vleermuizen (bats) Clash Royale

batsZe lijken ontzettend op skeletten, hebben dezelfde aantal levenspunten als zij. Maar ik vermoed dat de bats vaker gebruikt zullen worden, want ze vliegen. Ze moeten gecounterd worden door iets, anders richten ze zo ontzettend veel schade aan. Als ik speel heb ik meestal niet het gevoel dat ik de skeletten moet doden, want ze doen niet genoeg schade. De bats zullen wel moeten want ze vliegen en kunnen niet zomaar gecounterd worden.

Ze zullen beschikbaar zijn vanaf arena 8. Hieronder staan alle statistieken van de vleermuizen.

 

bats clash royale

Wil je nog even alle kaarten in actie terugzien? Bekijk dan de onderstaande video van Clash with Ash. Hij laat alle kaarten zien en zo kan je alvast een sneak peak krijgen van hoe ze ingezet kunnen worden.

Nieuwe kaarten Clash Royale – Heb je een Deck bedacht?


Maak een deck met deze nieuwe kaarten en zet hem op de website. Wint jouw nieuwe deck aan het eind van de maand de 10 euro appstore tegoed? Dit is voor android of apple. De kaart zal gemaild worden naar het opgegeven email adres.

Upload jouw clash royale deck

Geef een reactie