Arena 10Arena 11Arena 8Arena 9

Super Chip Legendary – Toernooi Deck

legendary chip cycle
24
8

Dit is een deck waarbij je lekker snel kan spelen. Hiermee kan je de tegenstander onderdruk zetten zodat hij wel iets moet spelen. Je kan jouw tegenstander met dit Super Chip Legendary – Toernooi Deck dwingen om dingen te doen die hij liever niet had gewild. Je behaalt hiermee zeker je nieuwe PR.

Welke kaarten zitten erin?De stam princess miner electro wizard
zap barbarians minions goblin gang

Uitleg Super Chip Legendary – Toernooi Deck

De stamThe Log – Omdat hij maar 2 elixer kost en voor zoveel dingen van pas kan komen, zoals een goblin barrel of het tegenhouden van barbarians. Killen van skeleton army allerlei opties voor deze legendary die nu erg populair is.

Met de log kan je princess, goblins, fire spirits of guard killen voor een positieve elixer trade.

 

princessPrincess – De perfecte kaart om je tegenstander uit te lokken iets te spelen wat hij liever niet gewild heeft. Met de princes kan je al jouw tegenstanders uitlokken. Ze zullen dingen spelen die ze liever niet willen en daarmee verstoor je hun gameplay. Ze kan ook perfect ingezet worden om 140 schade te doen aan de toren op het eind. Met de princes aan je zij hoef je niet druk te maken om alle kleine en goedkope kaarten.

 

miner

Miner – Dit is mijn favoriete legendary kaart, je kan met de miner elke kleinere troep tanken. Makkelijk om een elixer pomp te beschadigen of een princes weg te vagen. Dit is de ultieme chip kaart en makkelijk te gebruiken. Deze gebruik je in combinatie met de goblin gang of de barbarians en minions.

 

 

electro wizard

Ice Wizard – Het orginele deck had een ice wizard, maar die kaart had ik op dat moment nog niet. Dus heb mijn Elektro wizard gebruikt. Dit werkte perfect als vervanger wel wat duurder qua elixer maar dit merk je niet. De Ice wizard doet jammer genoeg niet zoveel damage dus de elektro wizard past dan beter in dit deck. Je gebruikt de wizard om pushes van je tegenstander te stoppen of vertragen. Heb je liever een ice wizard dan is die puur voor defence en niet om mee aan te vallen.

 

zap

Zap: De beste spell kaart vind ik. Met de log kan je geen air troepen raken dus deze kaart maakt echt alles af, zeker als je hem extra upgraden ten opzichte van de arena waarin je zit. Er valt weinig nog over te zeggen, gewoon gebruiken op alle low health kaarten.

 

 

barbarians

Barbaren – De perfecte verdedigingskaart, met de barbaren kan je alle pushes van je tegenstander stoppen. Hogriders, reuzen, Golems, Giant skeletons en natuurlijk de elite barbaren zijn geen partij voor deze vier gele rakkers. Nadat ze perfect als verdediging ingezet zijn kan je een miner op de toren zetten en daarmee extra damage doen op de toren als de miner tankt voor de barbaren.

Plaats een wizard achterin zodat ze die vuurballen en vervolgens plaats je de barbaren zodat die full health op de toren gaan met je miner.

minions

Minions – Door de hoge dps van de minions kunnen ze perfect als verdediging ingezet worden, maar pas op voor de pijlen van je tegenstander. Ze doen waanzinnig veel damage als je tegenstander ze ongemoeid laat. Ga ervan uit dat je tegenstander altijd wat inzet op je minions. Samen met de miner op de toren en je tegenstander moet wel veel elixer uitgeven om je push te stoppen.

 


goblin gang

Goblin Gang – Ik gebruik deze kaart vanaf het begin dat die uit kwam en vind hem echt top! Je kan hier zoveel mee doen dat je tegenstander genoodzaakt is om iets te spelen. De goblins kunnen niet gezapped worden en blijven altijd leven.  Samen met de miner op een toren en de toren is gegarandeerd kapot. Door hun hoge dps en lage elixer kosten zijn het een echte aanrader in dit deck.

 

Hoe speel je met deze kaarten? Super Chip Legendary – Toernooi Deck

Mocht je openen met een princes start dan altijd met de princes achterin. Als ze de princes meteen loggen dan kan je direct je miner + goblin gang op hun toren gooien. Zodra ze dit verdedigen met pijlen kan je daarna je push openen met miner en je minons.

Als je tegen een Golem of Pekka deck speelt en ze beginnen met een pekka achterin, pak dan direct groots uit op de andere kant en dwing ze iets te spelen. Zodra de golem dan aan jouw zijde is kan je hem met je barbaren direct kapot maken.

De barbaren moet je bewaren voor Royal Giant, Elite barbaren en andere hoge health kaarten.

De sleutel van dit deck is om het te spelen als een chip deck, maar dan met een ontzettend sterke verdediging.

Belangrijk is om je miner elke keer op een andere plek te plaatsen om je tegenstander te verassen zodat die hem niet makkelijk countert.

Probeer je kaarten niet teveel op elkaar te spelen, want de vuurbal wordt populair. Hiermee kan hij direct alles kapot gooien.

Zodra je eerste damage hebt gedaan op de toren kan je beginnen met je princes te droppen op de brug. De princes doet 140 damage met elk schot die ze raakt.

Met de Goblin gang kan je makkelijk 400 damage doen als je tegenstander niks meer heeft om het te stoppen, houdt goed in de gaten wat hij gebruikt om je princes te counteren. Zorg ervoor dat je met de miner elke elixer pomp kapot maakt. Direct als die geplaatst wordt moet die aangevallen worden zodat je niet overlopen wordt.

Veel voorkomende Clash royale decks

Hoe stop je de meest voorkomende decks met deze kaarten? Bekijk hieronder de meest voorkomende tegenstanders en mijn tips van deze te winnen.

Drie musketiers: Omdat je met dit deck geen vuurbal hebt, kan dit ontzettend veel problemen opleveren. Probeer tegen dit deck zet te stoppen met elixer pompen plaatsen. Als ze de musketiers splitten plaats dan je barbarians op de 2 en je minions op de enkele musketier.

Chip decks: Het lijkt ontzettend op een chip deck, dus deze potjes zullen meestal in een gelijkspel eindigen. Zorg dat je alles verdedigend en probeer je barbaren te splitten achterin zodat je nog iets aan ze hebt. Maar tegen een chip deck zijn ze redelijk onbruikbaar.

Lava Hond: Gebruik je barbaren in dit deck als aanvallende kaart. Zorg ervoor dat je de minions van je tegenstander killed met zap en je elektro wizard. Als die een ballon heeft probeer die te pakken met je minions.  De Lava hound doet weinig damage dus daar zal je niet veel last van hebben. Gebruik je princes aan de andere kant en zorg ervoor dat je blijft chippen.

Royal Giant – Elite barbaren: Geen enkel probleem, met je barbaren in je deck kan je beide decks makkelijk aan. Overspeel je hand niet en zorg dat je genoeg elixer overhoudt om ze te counteren met je barbaren.

Upload jouw clash royale deck

24
8

Geef een reactie